>

Beste lezers van deze blog, shame on me! Ja, het is al een tijdje dat je niks meer van mij vernomen hebt. Veel excuses hiervoor zijn er niet. Heb een weekje vakantie genomen, even zelf ontstressen en het ritme van elke dag ontlopen. La Gomera, een eiland voor zen-lovers, was mijn vaste stek voor een veel te korte tijd. Mezelf laten verwennen met een massage of drie, heerlijk in de zon vertoeven en mensen ontmoeten die net als ik op zoek waren naar dat extra beetje rust. Inspirerend ook, maar al snel bleek het werk me terug op te eisen.

In België was het toen bitterkoud en ik zal het geweten hebben! De ene aanvraag na de andere liep er binnen; ik kon er bijna de virtuele thermometer op ijken. Het belette niet dat ik toch nog een flinke brok heb kunnen genieten van mijn jaarlijkse retraite. Nu loop ik hier rond, lekker gebruind, en nog steeds met de neiging om in t-shirt buiten te gaan, hetgeen absoluut niet zo’n opperbest idee is. Je kan je inbeelden dat een wekelijkse blog dan het minste van mijn zorgen was. Even dimmen dacht ik, even van de kaart zijn, “reculer pour mieux sauter” !

Inmiddels is het herfstvakantie voor heel wat mensen en gaan die in dichte drommen allemaal opeengepakt naar dezelfde bestemmingen. Niks voor mij. wat wel iets is voor mij, is mensen verwennen die net geen vakantie kunnen nemen. Wel, Q-Music had het precies geraden.  Vanmorgen tijdens de ochtendshow heeft Anke Buckinckx een massage cadeau gedaan aan een gelukkige, die weliswaar de ganse dag nog moet werken vooraleer vanavond verwend te worden. Een “stay-cation” cadeau noemen ze het. Leuke woordspeling voor wie geen “vac-ation” kan nemen deze week. De gelukkige woont in Dendermonde en heeft zo maar eventjes 300 anderen achter zich gelaten. als ik die allemaal had moeten masseren, dan was ikzelf helemaal in de lappenmand terechtgekomen.

Maar die gelukkige, ja die krijgt wel de heerlijke massage. En voor zij die net naast de prijzen hebben gegrepen: als ook jij nog een heerlijke ontspannende massage bij jou aan huis wil. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij tot en met zondagavond. Zelfs als je niet op vakantie kan gaan, dan voelt het even aan alsof je op een verlaten strand ligt te genieten…. maar dan bel je ons best snel!