Bedrijfsmassages voor BWT

>

Vorige maand hadden we onze eerste massage op locatie voor BWT. BWT is een bedrijf dat oplossingen voor watertechnologie op de markt brengt en onder andere via sanitair groothandels werkt. We stonden opgesteld in de Facq shop in Alleur. Collega Judith heeft er die dag een aantal bezoekers verwend met stoel- en tafelmassage.

bwt opdraht

Onze klant wilde de oplossingen voor water koppelen aan het thema gezondheid en kwam zo uiteraard ook uit bij andere bedrijven die investeren in de mentale en fysische gezondheid. Bij ons ben je dan zeker aan het goede adres. De opdracht voor BWT is een typische opdracht die we voor bedrijven op locatie uitvoeren. All we need is een beperkte ruimte waar mensen even kunnen wegdromen van de wereld en we toveren uw bedrijfsruimte om in een “wellness experience room”.

Deze maand, op 18 juni hebben we onze tweede sessie, ditmaal bij Desco in Wijnegem. Later op het jaar volgen er mogelijks nog events. Ben je uit de omgeving van Wijnegem, kom dan zeker eens langs op zaterag 18 juni. We zijn er de ganse dag. En je kan gratis genieten!

Het is trouwens druk voor de events. Vanavond op TV ziet u ons mogelijks in het VTM programma Mijn Pop-Up restaurant, waar we één van de beide finalistenkoppels verwenden op een heerlijke ontspannende massage.

Denk jij ook aan bedrijfsevent of massage op bedrijf? Neem dan gerust even contact met ons. Wij zorgen voor een feilloze en heerlijke ontspannende massage op locatie.

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer