Hier is onze eindejaarsactie 2014!

 

De eindejaarsfeesten komen er aan. Tijd om je dierbaren weer eens extra te verwennen. Dit jaar hebben we voor jou een aantal mogelijkheden om je partner of je dierbaren in de watten te leggen:

  • de klassieke cadeaubon mag uiteraard niet ontbreken. Maar geef er een persoonlijke toets aan door jouw persoonlijke tekst er op te laten aanbrengen!
  • Geef je partner…een duo-massage. Denk aan ons recent blogbericht. Geef een cadeau waar je ook zelf van geniet
  • Geniet met 2 (of meer..) van een massage workshop
  • Massagepakket “all seasons” om chronische stress tegen te gaan en je geliefde het hele jaar aan jou te laten denken

Cadeaubon

De klassieke cadeaubon krijg je nu aan extra gunstige voorwaarden én verplaatsingskost inclusief. Een massage van 1u komt zo op 65 euro inclusief verplaatsing, en een massage van anderhalf uur op 85 euro inclusief verplaatsing. Dit is jouw kans om nu nog te profiteren van extra gunstige prijzen. Vanaf 1 januari passen we onze prijzen aan. Na 4 jaar dezelfde prijzen te hebben gehanteerd mag dit ook wel eens.

 

Geef je partner …. een duomassage

Je kan natuurlijk opteren om allebei samen te genieten van een massage. Voor een duomassage komt de prijs dan neer op het dubbele van een solomassage: 130 euro all-in voor een duomassage van 1u en 170 euro all-in voor een duomassage van anderhalf uur.

 

Geniet met 2 van een massage workshop

Of je kan je weekend extra leuk maken door te gaan voor een massage workshop. Gedurende 2u word je ingewijd in de wereld van massagetechniek. Je kan oefenen op je partner en je krijgt coaching van een professionele masseur. Deze formule blijkt een bijzonder leuke manier te zijn om een zaterdagavond cocooning bij jou thuis in te vullen. De prijs voor deze formule is 130 euro all-in. Je kan die natuurlijk nog aanvullen met een halfuur extra massage voor elk van beide, maar dat kan ook op moment van het vastleggen van de concrete afspraak.

 

Massagepakket “All seasons”

Wil je je liefje extra in de watten leggen het hele jaar door, dan kan je een massagepakket “all seasons” cadeau geven. Een pakket bestaat uit 4 cadeaubonnen van een massage van 1u. Elke bon wordt geconsumeerd in een seizoen. Je ontvangt de winterbon, lentebon, zomerbon en herfstbon, te consumeren tijdens de betreffende seizoenen. Een pakket van 4 bonnen, verplaatsing inclusief komt op 260 euro. De normale waarde van zo’n pakket is 300 euro, dus je doet 15% profijt!

 

Hoe bestellen?

Hoe ga je te werk? De cadeaubon vraag je aan door een eenvoudige email via ons contactformulier op de website of rechtstreeks naar info@mobielemassages.be.

 

In je email vermeld je de volgende zaken:

1. voor welke formule kies je?

2. jouw naam en adres; wij sturen de bon naar jou op, zodat je die persoonlijk kan afgeven aan diegene die je wil verrassen.

3. de naam van de persoon die de bon krijgt; deze plaatsen we op de bon

4. instructies over welke tekst je precies op de bon wil. Sommige mensen willen dat de geldelijke waarde erop vermeld staat; anderen liever niet. Sommige mensen willen een persoonlijke tekst erbij voegen: allemaal mogelijk. Wij doen het voor jou.

5. de plaats waar de massage wordt geleverd. Geef meteen het volledige adres, dan hoef je je daar later niet meer om te bekommeren;

We maken de bon op en bezorgen jou die. Jij stort het bedrag nadien op onze rekening BE57 6528 3322 5335.

 

Deze acties lopen tot nieuwjaar 2015! Ze zijn geldig voor bestemmingen in België van de kust tot in Limburg. Woon je in Nederland en wil je ook gebruik maken van een actie? Contacteer ons dan eerst; we werken dan samen met jou een oplossing uit.

Bestel je bon tijdig, zodat je hem een leuk plekje onder de Kerstboom kan geven of aan de Oudejaarstafel.

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer