Massageparty at home… met goodies voor de gastvrouw!

>

De paasvakantie komt er aan en voor velen kunnen er dan wel extra plannen worden gesmeed. Speciaal voor wie op zoek is naar een leuk vriendinnen-event zetten we een actie op rond massageparty.

Wat is zo’n massageparty? Je nodigt enkele vriendinnen uit, hapje, drankje, en tijdens de namiddag of avond voorzie je een massage voor elkeen. De duurtijd van de massage kan je zelf bepalen en er kan eventueel ook een instructieve sessie bij opgezet worden rond voetmassage, handenmassage, nek,rug etc… Daarin kan je technieken aanleren en zelf uittesten op mekaar. Maar ook als je geen instructieve sessie wil, dan kan je jezelf en je vriendinnen lekker laten genieten van een heerlijke massage. Iedereen deelt in de kosten en betaalt à rato van 1 euro per minuut ongeveer.

Voor de paasvakantie periode bieden we je deze massageparty aan uitzonderlijke voorwaarden aan. De gastvrouw krijgt de massage gratis aangeboden en ook al wie in de week van het event jarig is krijgt de massage gratis. De anderen betalen bv. 15 euro voor massage van 15′ of 20 euro voor eentje van 20′. De totale massagetijd moet wel minstens 2,5 uur bedragen. Een forfaitaire verplaatsingskost van 15 euro wordt ook verrekend, hetzelfde voor elke bestemming in het Vlaamse land

Een heerlijke masssageparty, lekker gezellig onder vriendinnen…. mmm, doen en als jij die organiseert krijg je zowiezo een gratis massage aangeboden. Haal die vriendinnen in huis en maak er een gezellig event van. Een ideale start van jouw lente! Aanbod geldig gedurende de maand april!

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer