Maak je keuze!


 Zoekt u een massage in de privacy van uw eigen huis? Lekker knus in uw meest vertrouwde omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen aan huis in gans Vlaanderen. Een netwerk van professionele massagetherapeuten zorgt voor een flexibele dienstverlening en een perfecte, onvergetelijke ervaring. Onze massages zijn top-quality relaxatiemassages. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod: 6 massages die voor jou, je partner en je vrienden of vriendinnen een echte topper zullen zijn.

Onze massages zijn opgebouwd vanuit jouw beleving, dus niet vanuit onze technisch jargon. Bij ons dus geen Hawaiiaanse, Balinese, Thaise, Californische of andere soorten massage, maar massages die door hun naam WEL zeggen hoe JIJ ze zal beleven: Go with the flow en Just get lazy zijn onze absolute favorieten. Crack my back, voor mensen met een pijnlijke rug. Chill on your bosses’ bill, Double chill en Chill on the party hill voor speciale gelegenheden professioneel zowel als privé. en tenslotte Mother’s delight, voor de zwangere vrouw. Ontdek ze allemaal hieronder….en maak je keuze! Ofwel houd je het eenvoudig voor je bestelling bij een eenvoudige relaxatiemassage of een duomassage…. ook dat is voor ons ok!

 

>

1. “GO WITH THE FLOW” massage

Onze favorite, telkens anders, telkens verrassend nieuw. We laten ons intuitief voortdrijven en geven je de perfecte massage die je op dat moment nodig hebt. Afwisseling tussen zachte, stevige en subtiele bewegingen en aanrakingen! We passen diverse technieken toe, zonder dat we daarbij een vast schema volgen. We laten ons leiden door de intuitie van het moment en door het aanvoelen van het lichaam. Zo wordt elke massage verschillend, zoals ook uw gemoed en gevoel van dag tot dag verschilt. Tip: bestel deze massage als je echt jezelf eens wil herontdekken!

 

2. “JUST GET LAZY” massage

Een heerlijke rustgevende massage, ideaal voor mensen die door werk of privé omstandigheden onder spanning leven.Huid en spieren ontspannen zich door een combinatie van zachte knedingen, strijkingen en wrijving. We gebruiken ook een dynamisch kussen dat continu bovenrug, nek en schouders masseert terwijl u in ruglig de rest van de massage geniet. We masseren het gehele lichaam of delen ervan, al naargelang uw wensen of voorkeur. Tip: bestel deze massage als je rustig wat tijd voor jezelf wil inbouwen. Part-time workers: tijdens je vrije (halve) dag, full-time workers: tijdens je weekend
 >

 

3. “CRACK MY BACK” massage (voor rug en nek)

Nek en schouders zijn de verzamelplaatsen van diverse spanningen. Deze massage werkt zeer verlichtend, ideaal voor wie een zwaar en intensief professioneel leven leidt; ook een aanrader voor bedrijfsmassages . Let wel: voor echte letselbehandelingen gaat u best naar een arts, kinesist of fysiotherapeut. Tip: bestel deze massage van zodra je spanning voelt in je rug en nek. Wacht niet tot je naar de kine of arts moet, want dat is minder prettig dan wat wij doen.

 

4. “CHILL ON YOUR BOSSES’ BILL” massage (bedrijfsmassage)

De titel zegt het al: jij wordt heerlijk verwend op kosten van je baas. Deze bedrijfsmassage of massage op het werk is een investering in je gezondheid en motivatie, een ideale afsluiter van een zwaar seizoen of van een harde werkweek. Een toetje op de taart van goede prestaties die je geleverd hebt. Wellness op het werk wordt de nieuwe trend. Trendy bedrijven zorgen best dat ze de boot niet missen. Geen limiet op het aantal deelnemers, wij zorgen wel voor de nodige masseurs. We werken met een tafel, maar kunnen op aanvraag ook stoelmassage verzorgen. Tip: bestel deze massage als een investering voor een optimale motivatie van je team!

 

5. “DOUBLE CHILL” (koppelmassage)

Alles verdubbelen: 2 masseurs, 2 tafels en jullie twee, die tegelijkertijd een heerlijke duo-massage genieten. Een echte aanrader voor jonge koppels en koppels met kleine kinderen, een fantastische start van je weekend, en een heerlijke apotheose voor een verjaardag of ander tof moment. Echte quality time! Tip: bestel deze massage op vrijdagavond, als de kindjes gaan slapen zijn.

 

6. “CHILL ON THE PARTY HILL”

Luister je feestjes op met een verrassingsverwenning voor je gasten. Ga er samen met je vriendinnen op uit en laat een masseur op locatie komen. We verzorgen speciale arrangementen voor jou en je vrienden. Maak van een vrijgezellenparty dat extra tintje glans. Of organiseer een event en voorzie randanimatie voor je gasten. Bij dit alles vormt “Chill on the party hill” hét middel om te scoren. We werken formules uit met één of meerdere masseurs, tot zelfs massa-evenementen. Tip: spreek eens vaker af met vriendinnen en verras ze eens. Jouw vrienden verdienen dat!

 

7. “MOTHER’S DELIGHT” (zwangerschapsmassage)

Een aangepaste massage voor zwangere vrouwen, met nadruk op de plaatsen waar het extra lastig wordt: rug, schouders, nek, benen, voeten. We gebruiken neutrale olie. Een heerlijke relaxatie, in een voor jou en je lichaam extra belastende periode. Tip: bestel deze massage vanaf 3 maand zwangerschap en na afstemming met je arts

 

Post to Twitter Post to Facebook