mobielemassages op Studio Brussel

>

Vandaag was mobielemassages op Studio Brussel. In het programma “Wat een dag” werd vanavond een massage aan huis weggegeven voor de winnaar van de kwis. De formule van de kwis “Last Minute” bestaat erin dat de twee vlugste bellers worden uitgekozen om te duelleren; in ons geval was het een duel met een wellness kwis erbij. De winnaar kan dezelfde avond nog genieten van zijn of haar cadeau. En vandaag was dat dus een massage aan huis. Ann Lemmens van Studio Brussel zag het ook wel zelf zitten; ze had graag dolgraag zelf ook meegedaan. Jammer Ann, het zal voor een volgende keer zijn. Just call and we ‘ll be there. Ook haar collega Bram luste deze lastminute wel.

De winnaar werd Filip, die dankzij mobielemassages en Studio Brussel een heerlijk ontspannende massage bij hem aan huis kreeg; Filip (rechts op de foto) zag de massage helemaal zitten nog voor we er goed en wel aan begonnen. Nadien was hij laaiend enthousiast over zijn persoonlijke quality time aan huis.

Wil jij ook zoals Filip na een dagje hard werken ‘s avonds eens een heerlijke ontspannende massage voor jou aan huis? Contacteer ons dan, zelfs al is het last-minute. We leveren diensten in ganse Vlaamse regio.

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer