Pop-up Summer Event: “Meet your masseur”

>

De zomer is in het land en we zullen het geweten hebben. Een verzengende hitte maakt zich van mij meester. en de massagetafel is aan afkoelen toe. Met dit weer trekt iedereen naar zee of kiest men voor zonnekloppen. Massage is nu op het achterplan verdwenen…. voor eventjes maar. We plannen deze zomer enkele pop-up summer events. Dit zijn buitenkansjes voor wie op een andere manier wil kennismaken met massage en ook tegelijk onze werking eens wil ervaren.

Het eerste event komt er aan nu woensdag 8 juli 2015. We noemen het “meet your masseur”, een ontmoeting met je masseur. Maar niet zomaar een ontmoeting. je kan die dag in St Martens Latem bij Gent een massage van 1/2 u genieten en tegelijk ook eens kennismaken met wie we zijn en hoe we te werk gaan. Dit kost je amper 10 euro. Waanzinnige solden actie dus!

Bedoeling is dat we in eerste instantie  mensen bereiken die nog niet van onze diensten hebben gebruik gemaakt en die dat eens willen doen in een losse sfeer, en zo weten bij wie ze in de toekomst mogelijks nog diensten kunnen genieten. Een ideale opstap voor mensen die tot nu toe geaarzeld hebben omdat massage toch wel enkele drempels inhoudt.

Praktisch gezien zijn we die dag beschikbaar van 8 tot 22u. Ons adres is Constant Permekelaan 41, St Martens Latem. voor de goede gang van zaken stuur je ons best een mail (info@mobielemassages.be) of bel je ons 0491-042773 en reserveer je je plekje.

Nog even meegeven dat we van 9 tot 19 juli in vakantie zijn; dan laten wij onszelf eens goed masseren!

Grijp nu deze buitenkans en profiteer van ons eerste summer pop-up event!

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer