Secretaressedag: met een massage loopt alles nog meer gesmeerd…

>

Op 18 april is het weer nationale secretaressedag. Misschien bent u wel zo’n management assistente, of misschien bent u de baas van zo’n assistente.. Elk jaar weer is het voor de ene afwachten of men haar niet zou vergeten zijn, en voor de andere misschien weer een moment waarop hij of zij hopeloos ongeinspireerd op zoek gaat naar het originele cliché.

Wel, we hebben misschien wel iets voor jou. Misschien vind jet het ook al een cliché. Ik denk persoonlijk dat het nog eerder een taboe is dan een cliché. Veel bedrijven aarzelen nog om hiermee uit de hoek te komen, maar zij die het al gedaan hebben, die weten dat het helemaal goed zit. Waarom namelijk geen massage aanbieden aan je secretaresse?

Kijk es naar de onderstaande cartoon.  Ooit al es afgevraagd hoeveel uren die management assistente op haar bureaustoel gekluisterd zit? Of hoeveel keer per dag ze haar romp moet draaien in houdingen die allesbehalve natuurlijk zijn? Ze heeft misschien al wel een ergonomische stoel, maar dat zal niet alle ongemak uit de weg ruimen. Denk ook aan de stressy toestanden als jij weer eens een deadline verkeerd hebt ingeschat en je haar laat doldraaien achter haar klavier…Of hoe ongemakkelijk die schoenen met hoge hakken wel moeten zitten, terwijl je toch verwacht dat ze een zekere stijl en présence heeft op het werk….

 

Duizend redenen zou je wel kunnen bedenken waarom een heerlijke ontspannende massage voor jouw management assistente een ideaal cadeau is: een heerlijk moment van rust voor iemand die voortdurend in de bres is. en tegelijk een investering voor het bedrijf: voorkomen van ongemakken. Een echte win-win. De boekingen voor secretaressedag zijn al bezig. enkele bedrijven waren er bijzonder vroeg bij dit jaar.

Laat de kans niet aan jou voorbijgaan: neem de telefoon en boek nu nog jouw speciaal bedrijfsevent. Maak van secretaressedag 2013 a day to remember!

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer