Tarieven


 

>

Belangrijk om weten!!

Bij ons is 1u massage bestellen wel degelijk 1u behandelde massagetijd (opzetten en opruimen van materiaal valt daar buiten en nemen we zelf ten laste) ! Houd hiermee rekening, want dit is vaak elders niet het geval! Onze klanten geven dit telkens aan als een meerwaarde tegenover andere aanbiedingen in de sector.

 

Basistarieven

 

Onze basistarieven zijn geldig op het ogenblik van publicatie. De tarieven zijn tarieven voor de massagebehandeling; voor verplaatsingen komt 10 à 15 euro per masseur eenmalig bij de prijs. We masseren aan huis vanaf 1u massagetijd.  Deze kan u uiteraard ook verdelen onder meerdere personen indien u dit wenst.Bij ons is 1u massage ook WERKELIJK 1u behandeling op de massagetafel! De voorbereiding en opruiming worden niet als massagetijd verrekend. U geniet dus meer tijd voor een redelijk budget, dat in veel gevallen lager is dan in een schoonheidssalon of wellness, maar wel MET het voordeel dat u zich niet hoeft te verplaatsen.

Beste klant, na vier jaar zullen we onze prijzen weldra voor het eerst aanpassen: we zullen dan een tarief per regio hanteren, al naargelang de afstand, maar dat nog steeds de vergelijking met schoonheidsinstituten en wellness zaken ruim kan doorstaan.  Het tarief voor duomassages is inmiddels al aangepast aan marktconforme voorwaarden. Voor klanten met regelmatige bestellingen kunnen we een aangepast interessant tarief uitwerken. Contacteer ons hiervoor

 

U vindt hieronder prijzen voor onze klassieke massagebehandelingen (excl. verplaatsingskost. reken 10 à 15 eur extra voor verplaatsing)

 • DEELMASSAGE (30′, delen zelf te kiezen) – 35 euro
 • LICHAAMSMASSAGE (45′) – 50 euro
 • VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE (1u) – 60 euro
 • VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE (1u30) – 85 euro

Voor koppels hebben we drie formules (excl. verplaatsingskost van 1à à 15 eur):

 • DUOMASSAGE (1u per persoon – 2 personen, 2 masseurs of 1 masseur 2x na-een) – 120 euro
 • DUOMASSAGE (1u30 per persoon – 2 personen, 1 of 2 masseurs) – 170 euro
 • MASSAGE-INSTRUCTIE (1u30 instructie gekoppeld aan massage) – 170 euro

Specials (excl. verplaatsingskost van 10 à 15 eur)

 • MASSAGEPARTY (15′ per persoon, min. 4 personen) – 15 euro per persoon
 • MASSAGEPARTY (30′ per persoon, min. 4 personen) – 30 euro per persoon
 • AROMATHERAPIE – INITIATIE – 60 euro per uur (max. 6 personen)

Cadeaucheque

 • Al deze behandelingen kunnen ook onder de vorm van cadeaucheque worden gegeven aan vrienden. Bestel hier je cadeaubon

 

Bijzondere voorwaarden voor vaste klanten

Wie liever op regelmatige basis een massage krijgt, bv. elke 14 dagen of elke maand kan bij ons van bijzonder voordelige kortingformules genieten. Contacteer ons voor het bespreken van uw gunstigste formule. We hebben ook een Fidelity programma. Vanaf 1u massage aan het vaste tarief kunt u bijzonder gunstige voorwaarden krijgen bij het boeken van uw volgende massages. Vraag het ons! We zijn ook bereid dit te doen voor klanten die in het verleden een massage aan het volle tarief hebben geboekt.

 

Post to Twitter Post to Facebook