Tijd nemen voor massage: ook voor jou een uitdaging?

>

Het nieuwe jaar is pas van start gegaan en mensen gaan weer vol goeie moed met nieuwe voornemens aan het werk. Of althans die intentie hebben ze… Voor velen is tijd maken voor wat echt belangrijk is één van die voornemens. Een heuse uitdaging zo blijkt! Soms lopen mensen zichzelf gewoon voorbij en hebben ze geen tijd om echt te leven. Massage is één van de mogelijkheden om die nodige rust in je leven te brengen zodat je nadien met volle energie terug verder kan. Jouw auto moet je af en toe ook bijtanken; met het menselijk lichaam is het niet anders gesteld.

Marie is het pseudoniem van iemand die mij recent contacteerde voor een gratis massage. Ze wilde me eens uittesten om de volgende week dan een massage aan huis te bestellen. Drukte, een overvolle agenda, allerhande verplichtingen zorgden ervoor dat ze helemaal leeg was, en ze had dringend een massage nodig. Ik heb even geaarzeld of ik nu al dan niet op de vraag zou ingaan voor een gratis massage. Uiteindelijk heb ik toegezegd, en wilde ik zelfs een volledig uur besteden, zeker toen ik de context leerde kennen waarin de persoon zich bevond. De volgende dag, weliswaar een zaterdagmorgen, spraken we af. Toen de klant langskwam bleek die eigenlijk maar een kwartier de tijd te hebben. Ondertussen waren er al diverse andere afspraken gemaakt en ging de mallemolen van haar leven gewoon verder. Een massage op dat moment was niet meer dan een tussendoortje op een rollercoaster waarin de klant geleefd en voortgestuwd werd.  De klant genoot weliswaar van het moment, maar een echt voldaan gevoel kreeg ik er niet van. De klant zou me de volgende week contacteren voor een afspraak. We wachten nog, ……. wellicht op Godot! Iemand moet die mallemolen stoppen, en de klant zal het blijkbaar niet kunnen….

Een andere persoon contacteerde me, vol interesse, om wekelijks een massage in te boeken. Liefst op zo kort mogelijke termijn te beginnen. Na enkele uren stelde ik een schema voor om reeds tijdens de daarop volgende week een massage in te boeken. Dat ging nu net niet, want er was een week buitenlandse reis ingeboekt. We spraken af om op datum x terug contact te nemen. Na enkele pogingen lukte het me, maar mevrouw was toen aan het winkelen. Ze ging me eens terugbellen “als ze niks te doen had”. Ook hier is het wellicht wachten op Godot.

Wat bezielt mensen om van hun leven zo een rollercoaster te maken? Ze hebben wel goede intenties, beseffen dat ze iets moeten doen om “bij te tanken”, maar ze ontsnappen maar niet aan die dagelijkse opeenvolging van allerhande afspraken en verplichtingen. Jammer, want“life could be so much more” dan alleen maar te hollen van afspraak nar afspraak.

Wil jij ook eens tijd maken voor massage? Dan staan wij voor jou klaar met onze flexibiliteit. Last minute calls worden door ons vaak ingevuld. Ons netwerk en onze onvoorwaardelijke motivatie en passie zorgen voor een gepaste respons om ook jou je moment quality time te geven. Maak er werk van dit jaar….. NU!

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer