Verjaardag in mei? Dit is voor jou…

>

Je kent het gezegde wel van “In mei legt iedere vogel een ei”. Het symboliseert de bruisende lente. Dan pas is het echt lente, je hoort het in de tuin, je ziet het aan de mensen: kleurrijke kledij, blij omwille van de steeds warmere dagen, languit genietend op het gras, of keuvelend op een terrasje….

Zalig moet het zijn om dan in deze leuke maand te verjaren. Welnu: wij gaan dit nog zaliger maken voor jou. Als jij je verjaardag viert in mei of je hebt een vriend of vriendin die dan verjaart, dan krijg je gratis 20′ massage bij je bestelling erbij. Bestel dus een massage van 1u en je krijgt er 20′ bovenop “on the house”!

De actie is geldig gedurende de ganse maand mei. Bij bestelling de geboortedatum weergeven van de betrokkene; Je kan al intekenen op de actie vanaf een bestelling van 45′, dan krijg je er 20′ bovenop en je hebt een massage van iets meer dan een uur voor amper 50 euro (excl. vervoerskosten van 10 of 15 euro). Je krijgt dan een luxe massage aan huis (no worries, lekker thuis!) voor een prijs die lager is dan veel wellnesscentra, en daar moet je dan nog eens zelf naartoe.

Ook voor de jarigen in de maand mei bieden we de ganse maand een extraatje aan als je toch liever je massage buitenshuis hebt: Voor amper 35 euro (ZONDER ook maar enige vervoerskost, want jij komt bij ons) krijg je een massage van een uur in onze ruimte in St Martens Latem bij Gent.

Maak er een heuglijke verjaardag van in mei en geniet van een heerlijke ontspannende massage bij jou aan huis, of bij ons aan huis. Het nieuwe gezegde wordt “in mei maakt mobielemassages alle jarigen blij”. Reserveer nu! De actie is ook te reserveren als cadeaubon, 2 maanden geldig.

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer