Wellness superdeals voor jou in regio Gent!

 

>

 

We hadden het reeds aangekondigd: regio Gent is de eerste dit jaar waar we superdeals lanceren. De deals zijn geldig minstens gedurende het eerste kwartaal van 2012… en misschien wel langer. Als jij in de regio Gent woont, dan laten we je nu meegenieten van de lokale aanwezigheid van massagetherapeuten uit ons netwerk, en besparen we samen in belangrijke mate op jouw budget. Je geniet zo dubbel: een heerlijk ontspannende massage aan huis aan nog voordeliger tarieven.

Waar is de korting van toepassing? Je ziet hieronder drie zones: een RODE ZONE, een WITTE ZONE en een GROENE ZONE.Op deze drie zones geven we momenteel aanzienlijke kortingen.Er is ook eenBLAUWE ZONE, dit zijn de gebieden die voorlopig buiten de actie vallen en waar de standaardtarieven geldig zijn.

 

De tarieven in de kortingzones zijn de volgende:

Rode zone = zone “40 euro”

  • De Pinte, St. Martens Latem, Nazareth, Merelbeke
  • 40 euro voor een massage van 1u aan huis, GEEN verplaatsingskosten

Witte zone = zone “45 euro”

  • Gent, Destelbergen, Melle, Gavere, Zingem, Kruishouten, Nevele
  • 40 euro voor een massage van 1u aan huis, 5 euro verplaatsingskosten

Groene zone = zone “50 euro”

  • Zomergem, Waarschoot, Lovendegem, Evergem, Lochristi, Laarne
  • 40 euro voor een massage van 1u aan huis, 10 euro verplaatsing

 

Wie buiten deze zones woont en wil besparen, die kan aan het tarief van 40 euro ook een massage genieten in onze zaak in St Martens Latem. De acties is geldig tot 31 maart 2012. Bestellingen aan dit uitzonderlijk voorkeurtarief komen niet in aanmerking voor de klantenkaart. U ontvangt immers uw korting direct!

Profiteer er nu van. Bestellingen via onze website (contactformulier) of telefonisch te doen. En voor wie in een andere regio woont: ook u komt aan de beurt!

 

 

 

 

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer