Wie zijn we?


mdv voor mobmas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste bezoek(st)er,

mobielemassages is  uw partner voor een fijne, persoonlijke relaxatiemassage op locatie. We leveren diensten in gans België, op een locatie die u zelf kiest of verkiest. Onze diensten zijn gericht op relaxatie van lichaam en geest, totale ontspanning. Wij bieden eerbare en betrouwbare diensten aan en hebben een uitstekende reputatie bij onze klanten. bij ons bent u m.a.w. in veilige handen en kunt u zorgeloos genieten van uw quality time. Laat u heerlijk verwennen door één van onze massagetherapeuten en kom tot rust, in jouw vertrouwde omgeving.

Neem vrijblijvend contact, telefonisch of per mail.

Zie ook hieronder wat de pers over onze activiteiten vertelt. Ook daar blijkt dat heerlijk ontspannende wellness bij jou aan huis een echte meerwaarde betekent!

Tot binnenkort,

Marc

 


mobielemassages in de pers!

Lees hier wat de pers over ons schrijft. mobielemassages kwam aan bod in Marie Claire en Feeling (klik op de vetjes gedrukte tekst voor het artikel)!

  • Feeling beauty redactrice Goedele Leyssen testte onze massage aan huis en …. kon ervaren dat het ook echt goed was: Feeling januari 2012

 


Uw massage: pure verwenning

Andere massages en lichaamsbehandelingen zijn eveneens mogelijk, op aanvraag/ reservatie één week vooraf.

Uw massage wordt gegeven door een daartoe opgeleide massagetherapeut.

Elke therapeut heeft een certificaat of diploma van een wellness- of schoonheidsschool, erkend door de Vlaamse Overheid.

Op uw vraag kunnen we de nodige documenten voorleggen. De mensen uit ons netwerk zijn discreet, sociaal en nemen tijd voor hun klant.
Het zijn mensen die vertrouwen uitstralen zowel door hun vakkennis als door hun persoonlijkheid.

 

 

 

Post to Twitter Post to Facebook