>

 

Wie regelmatig onze website checkt, die weet inmiddels dat mobielemassages in de ganse Vlaamse regio heerlijke ontspannende massage op locatie en aan huis geeft. dit is een hele uitdaging en dat zie je alleen al aan het unieke van onze positie. Er zijn wel lokale mensen die een kleine regio voorzien van relaxatiemassage aan huis, maar over de regio’s heen staan we vrij uniek. We zijn dan ook continu op zoek naar waardevolle masseurs en masseuses.

Service aan klanten in dergelijke grote regio mag echter niet ten koste gaan van topkwaliteit, die we niet alleen nastreven maar ook daadwerkelijk realiseren. Daarom worden we steeds selectiever in onze keuze van dienstverleners met wie we samenwerken; voor ons geldt dat “we alleen een massage geven wanneer we overtuigd zijn dat we kwaliteit kunnen bieden”.

Denk jij het juiste profiel te hebben en zie je zo’n samenwerking wel zitten? wel, neem dan eens een kijkje hieronder naar wat wij belangrijk vinden; als je je daarna nog steeds herkent, neem dan onverwijld contact met ons en we verkennen dan samen verder. voor ons zijn zeker 5 aspecten bijzonder belangrijk:

  1. Een goede en grondige praktijkervaring. eigenlijk interesseert ons niet welk diploma of getuigschrift je hebt. Veel belangrijker is wat je daarna met je kennis en vaardigheid hebt gedaan. Een goede chauffeur heeft vooral veel praktijkervaring, en voor een goede masseur geldt hetzelfde. Graden, titels en kostprijs van de opleiding (allemaal argumenten die al eerder gebruikt werden) zijn voor ons van weinig belang. als praktijk zo belangrijk is dan is het ook vanzelfsprekend dat we je zullen vragen die praktijk ook eens te laten testen.
  2.  

  3. Een zelfde filosofie en visie op “heerlijke ontspannende massage aan huis”. Sommige mensen hebben pseudo-wetenschappelijke aspiraties, een enkeling voelt zich wel eens een halve arts, maar wij willen vooral heerlijke ontspannende massage geven. Het lijkt ons dan ook niet aangewezen de klant met allerhande medische adviezen op te zadelen, ook al heb ja op dat vlak wel competenties opgedaan. We willen vooral de klant met een goed gevoel en positieve “vibes” afsluiten, niet met een shortlist van wat hij of zij bij zijn arts of psycholoog moet gaan laten checken.
  4.  

  5. Geen gedoe! Dat is een motto dat we zeer koesteren. we maken praktische afspraken en we houden ons eraan. van jou verwachten we hetzelfde. Een klant heeft er geen boodschap aan dat er weer eens eentje met hoofdpijn of een zere teen niet komt opdagen. Je maakt een afspraak en je realiseert die. Op ons kan je rekenen voor hetzelfde: een gegeven woord is een gegeven woord en fair-play is voor ons  een waarde.
  6.  

  7. For fun, customer delight and for a fair pay. de drie elementen zijn belangrijk: deze activiteit moet ook de dienstverlener een positief gevoel geven. De opdrachten die je uitvoert, doe je met volle goesting of je doet ze beter niet. Een veelgehoorde feedback van klanten is: “je voelt dat je dit graag doet”. Customer delight is een belangrijk gegeven: onze klanten houden van ons en hebben daar hun redenen voor. “We are in the business of making people happy”, heb ik in een vorig blogbericht een tijd geleden geschreven en dat is absoluut niet overdreven. en dat iedereen die in de diensten is betrokken daarbij ook wat mag verdienen, dat is nogal wiedes. Maar geen van de drie elementen staat los van de andere.
  8.  

  9. De klant centraal! In veel boekjes over service verlening staat dit aangegeven als een kernelement, maar slechts weinigen weten het in de praktijk om te zetten. Voor ons is dit een belangrijke drijfveer. Klantenfeedback is de motor van onze dienstverlening. Flexibiliteit bij de dienstverlener is daarbij een absolute noodzaak.

 

 

herken jij je hierin? Zegt het je wat? Contacteer ons dan via de gebruikelijke kanalen en je hoort van ons. Momenteel zoeken we in de eerste plaats intensief naar samenwerking met mensen uit de regio Brussel, Brusselse rand, Leuven en Limburg. Ook mensen uit Zuid-Nederland (regio Zeeland,  Breda, Eindhoven). Maar ook wie in andere regio’s woont en actief is mag ons contacteren. tot binnenkort!

 

 

 

Pin It on Pinterest