We krijgen de laatste tijd meer en meer vragen voor duomassages. Logisch ook, want de koude dagen komen er aan en koppels willen samen genieten van een massage. Jammer genoeg kunnen we die vragen niet allemaal invullen door 2 masseurs of masseuses tegelijk te sturen. Vandaar een oproep aan de lezers van deze blog.

Klanten die bij ons terecht komen, hebben al eens eerder van massage aan huis genoten. Er zijn immers lokaal hier en daar wel mensen die in hun directe omgeving een massage aan huis verzorgen. Die voeren occasioneel behandelingen uit, maar door het feit dat ze vaak geen eigen website hebben of zelfs geen echte commerciële zaak, zijn ze moeilijk terug te vinden. Ze werken ook alleen. En in “het wereldje” is netwerken en samenwerken vaak niet vanzelfsprekend, zo hebben we mogen ondervinden.

Stel dat u zo iemand kent, of door zo iemand behandelingen laat uitvoeren en u wenst op een gegeven ogenblik een duomassage gelijktijdig voor u en uw partner, weet dan dat wij open staan voor samenwerking. U  bestelt dan bij uw gebruikelijke dienstverlener en contacteert ons  voor een tweede masseur; we gaan er daarbij van uit dat de collega zelf geen 2e masseur kan aanbrengen.  U kunt zo toch genieten van een heerlijke ontspannende massage aan huis… met zijn tweetjes tegelijk. U betaalt de collega en ons afzonderlijk en klaar is kees.

Als blijk van appreciatie voor uw initiatief mag u van ons bij uw eerste boeking een korting verwachten. Deze is afhankelijk van plaats en tijdstip en die delen we u mee bij bestelling. Alvast hartelijk dank… U doet ons en ook uzelf een plezier en kunt zo nog beter en meer genieten van uw massage aan huis

Hebt u reeds een vaste dienstverlener en wenst u eens een dubbele massage gelijktijdig voor u en uw partner? Contacteer ons dan. We maken dit voor u waar! Tot binnenkort.

 

 

 

Pin It on Pinterest