>

Het is al een heel bewogen jaar geweest. wat gezondheidsperikelen, organisatorisch ook een aantal uitdagingen. Time for a real break. Ik trek er even tussenuit. Van 8 tot 18 oktober zal ik slechts beperkt bereikbaar zijn. Herbronning, batterijtjes laden en daarna er weer volop tegenaan.

Indien u tussen 8 en 18 oktober toch reservaties wil maken, dan kan dit, maar neem best een beetje meer marge in tijd. Veel van onze klanten zijn inmiddels gewoon om last minute nog aanvragen te doen, die we dan ook meestal kunnen invullen. Maar door beperkte verbinding met de online wereld zal het nu iets langer duren.

  • Massages blijven in die periode mogelijk via ons netwerk.
  • Als je belt, spreek aub naam en je vraag in.Zo kan ik je meteen helpen en mogelijks alsnog voor jou die massage vastleggen.
  • Je kan ook altijd het contactformulier op de site gebruiken. ook hier geldt: graag meteen alle relevante informatie
  • Voor klanten die al vaker hebben bestel, toch nog graag adres vermelden, want ik neem mijn database niet mee op reis..

Dank alvast om hiermee rekening te houden. Het is soms hectisch als je 7 dagen op 7 beschikbaar bent. En nu is het “time to disconnect”… althans gedeeltelijk šŸ™‚

Tot binnenkort!

 

Pin It on Pinterest