>

Binnenkort is het weer Nationale Secretaresse Dag. Donderdag 20 april zetten bedrijven mensen in de bloemen die vaak worden vergeten. ze doen enorm veel werk dat zo onzichtbaar door de mazen van het net glipt. Dan mag er wel eens een speciale dag zijn waarop de secretaresse, of liever de management assistant in de bloemen wordt gezet. Een bloemetje is echter al behoorlijk afgezaagd en je mag het ook wat origineler aanpakken. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

 

 

We hebben diverse mogelijkheden om jou te helpen van deze dag een speciale of memorabele dag te maken:

  • uiteraard is er de individuele massage op locatie. We herinneren ons enkele jaren geleden een memorabel moment. De organisatie wilde de receptioniste in de watten leggen. Er werd zowaar een erehaag gevormd door de medewerkers, en toen de receptioniste uit een lokaal kwam kon ze onder hartelijk applaus naar een ander lokaal worden geloodst, waar een massagetafel voor haar klaar stond. Een kippevel moment voor haar maar ook voor al wie daar aanwezig was. Massage hier kan variëren van 20′, 30′ tot 1u.
  • Soms beschikt men over een gans team  administratieve medewerkers , en dan maakt men er een team event van. Elk teamlid krijgt dan een massage van 10′, 15′ of langer. Je kan deze formule combineren met versnaperingen of andere goodies voor de teamleden.
  • Of je kan opteren voor en geschenkbon. Zo kan de administratieve assistent thuis op een moment dat het hem of haar past genieten van een heerlijke massage. Alle arangementen vanaf 1u zijn hier geldig.

Wil je dat we bij jou op je bedrijf langskomen op Secretaresse Dag, wacht dan niet lang meer en reserveer alvast je plekje. We leveren diensten in het ganse Vlaamse land. Maak van 20 april een memorabele dag. Als je investeert in medewerkers, dan krijg je er gegarandeerd wat voor terug!

Pin It on Pinterest