Goed nieuws voor onze massageklanten! Blijkbaar mogen we vanaf 8 juni terug starten met massage. Wie wil, kan alvast bij ons boeken.

We mogen dus al blij zijn dat we opnieuw kunnen werken. De huidhonger kan een beetje gestild worden bij zij die al zo lang uitzien naar een massage; sommige klanten hebben ons al een tijdje geleden gevraagd wanneer we terug mogen werken; deze zullen we spontaan zelf contacteren uiteraard.

Dat we de nodige veiligheidsprotocollen moeten respecteren is ook nogal duidelijk. De massagefederatie is ondertussen druk bezig om die protocollen af te stemmen met de overheden, maar enkele algemene richtlijnen blijken al duidelijk te zijn:

Veiligheid voor klant en behandelaar staan voorop; “uit ons kot, maar niet te zot” geldt ook voor onze dienstverlening: voorzichtigheid is nog steeds geboden. Zowel behandelaar als klant moeten volgens de algemene richtlijn een mondmasker dragen. We beschikken over de nodige ontsmettingsmiddelen en ik ben van plan om zelf ook nog een face shield te dragen als extra bescherming voor zowel jou als mij. Enkele attributen die mogelijks bacterieën zouden kunnen bevatten zullen we voorlopig niet meer gebruiken (zoals bv; een extra kussen aan de hoofduitsparing of een overtrek over de massagetafel).

Voor het geval een dienstverlener bij u langskomt en de nodige bescherming wordt niet gerespecteerd, dan dient u onverwijld mij rechtstreeks te contacteren. we beslissen dan samen hoe we verder omgaan met uw massage. Dit is bijzonder belangrijk: wacht niet tot na de massage, maar communiceer uw bezwaren vooraf. Wij zullen dat ook doen mocht u de voorzorgsmaatregelen niet willen respecteren. Veiligheid boven alles, …voor klant én dienstverlener.

Voor de duomassages nemen we zelf nog een beschermende maatregel: voorlopig zullen we bij mobielemassages geen duomassages met 2 masseurs doen, tot alles wat duidelijker wordt hoe de zaken lopen. Dus een duomassage met 1 masseur en de 2 massages na mekaar kan wel geboekt worden maar zeker tot 1 juli nemen we geen duomassages met 2 masseurs aan.