WIE ZIJN WIJ?

We zijn een netwerk van professionele massagespecialisten, die jou een topservice bieden, een echte heerlijke ontspannende massage bij jou aan huis, op bedrijf of op je event!

Wil je ons persoonlijk contacteren? Bel dan gerust op +32 (491) 042 773. We helpen je graag verder!

Marc Devisch

Massagetherapeut

 

 

Reeds 8 jaren combineer ik de passie voor persoonlijke service met de zalige creatie van “zen” voor lichaam en geest. Een heerlijke ontspannende massage is zowel voor jou als voor mij een moment van totale ontspanning en herlading van positieve energie.

mobielemassages is  jouw partner voor een heerlijke, ontspannende massage op locatie. We leveren diensten in  Vlaanderen en Brussel, op een locatie die u zelf bepaalt. Ook opdrachten in Wallonië zijn mogelijk mits een meerprijs m.b.t. het vervoer.

Onze diensten zijn gericht op relaxatie van lichaam en geest, totale ontspanning. Wij bieden eerbare en betrouwbare diensten aan en hebben een uitstekende reputatie bij onze klanten.

Bij ons bent u m.a.w. in veilige handen en kunt u zorgeloos genieten van uw quality time. Laat u heerlijk verwennen en kom tot rust, in jouw vertrouwde omgeving.

 

Deze heerlijke ontspannende massages bij jou aan huis worden verzorgd door mij en een netwerk van massagespecialisten, verspreid in Vlaanderen.

Netwerkpartners worden zorgvuldig gescreend en op basis van de nodige technische competentie maar ook dezelfde waarden, “mindset” en “spirit” opgenomen in ons dynamisch team.

Elke massagespecialist gebruikt eigen technieken om jou die heerlijke ontspannende massage te bezorgen. Die diversiteit is een meerwaarde voor jou en je beleving van de massage.

We investeren voortdurend in ons uitgebreid netwerk van gepassioneerde professionals om jou een top service en ervaring te verzekeren. Dit maakt onze dienstverlening uniek in onze sector.

​mobielemassages.be is ook te vinden op massage-info