Klantenverwendagen in november!

>

Het begint alweer wat frisser te worden. Ideaal weertje voor een extra deugddoende massage. Daarom willen we in november onze klanten extra duwtje in de rug geven. We lanceren onze klantenverwendagen: voor elke boeking voor de maand november 2014 kan je nu extra korting krijgen.

 

Verwennerij voor wie al klant is:

Voor wie al klant is: je kan uitzonderlijk 1u massage krijgen aan 55 euro en anderhalf uur aan 75 euro. Deze prijzen zijn verplaatsing inclusief. Je doet dus respectievelijk 15 euro en 10 euro profijt. Je betaalt minder dan wat je in een beauty salon of wellness zou neertellen en je kent onze kwaliteit! Profiteer er nu van en laat je deze november maand extra verwennen.

 

Voor de facebook fans:

en als jij ook fan bent van onze facebook pagina, dan krijg je een massage aan dezelfde voorwaarden, ook als je nog niet eerder bij ons geboekt hebt.

 

Voor nieuwe klanten: regio Gent, Brussel, Antwerpen

Wie nog niet eerder geboekt heeft, die kan binnen de driehoek gent-Antwerpen-Brussel gedurende de ganse maand november een massage van 1u boeken aan 60 euro incl. verplaatsingskost. Wie een tweede uur bijboekt, betaalt voor dat uur slechts 40 euro extra. Aanbod geldig zolang de agenda het toelaat.

 

Voor klanten regio Leuven-Hasselt

klanten in regio Leuven-Hasselt krijgen een speciale verwendag op vrijdag 14 november ganse dag en zaterdagavond 15 november. Zij kunnen dan een massage van 1u boeken aan 50 euro verpl. inclusief of anderhalf uur aan 75 euro verpl. inclusief. Aanbod geldig zolang de agenda plaatsjes heeft. Reserveer snel!

 

Studentenkorting

Op vertoon van je studentenkaart kan jij als student een extra korting krijgen bovenop de voorgestelde acties. aarzel niet en grijp je kans. Een investering die loont: je batterijen opladen voor alles wat nog komt: de eindejaarsfeesten, maar ook de examenperiode die er ongetwijfeld aankomt.

 

En tenslotte…. voor de creatievelingen onder jullie:

Als je echt creatief uit je pijp wil komen, stuur ons dan een bericht en zeg ons waarom jij ook een korting verdient, en stel ons zelf een deal voor. Sky is the limit, laat je creativiteit maar lekker zijn ding doen. wie weet krijg je van ons wel een reuzeleuk november cadeau! We houden van creatieve mensen, en we weten dat ze slexchts weinig talrijk zijn. Jouw kans dus om nu uit te blinken en je eigen cadeau te verzilveren voor een prikje.

Actie dus, want november wordt voor jou een topmaand….dankzij een heerlijke ontspannende massage bij jou aan huis. De betere kwaliteit, tijdelijk aan een lekker prijsje!

 

 

 

 

 

 

 

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer