“Stilte voor de storm”: bedrijfsmassage vooraleer de nieuwjaarsparty losbarst op een bedrijfsfeest. Dit is hoe ik onlangs een bedrijfsmassage ervaren heb. Een mooie combinatie van twee uitersten, en dus: voor elk wat wils. En een mix van afwisseling van emoties en ambiance bij de start van een nieuw werkjaar.

 

Bedrijfsmassages zijn “hot”. We krijgen meer en meer aanvragen van bedrijven die hun medewerkers willen in de watten leggen. De start van een nieuw werkjaar of het einde ervan zijn excellente gelegenheden om zo’n bedrijfsmassage op te zetten. Voor ons hoef je het daar natuurlijk niet bij te laten, maar goed, we hebben nu eenmaal een gelegenheid nodig om het event aan te koppelen.

Onlangs had ik weer zo’n bedrijfsevent en dat kwam er net voor de grote nieuwjaarsparty in het bedrijf. De namiddag was dan ook vol met gezellige drukte en naarmate de avond dichter kwam, zag je iedereen plots chique uitgedost tevoorschijn komen uit de kleedruimtes. De “vibe” nam toe, en in zo’n vibe kregen nog andere mensen een massage. Gelukkig hadden we nog een relatief rustige ruimte waar we de massage konden geven. 

Eigenlijk was het opzetten van zon’ event op de dag van het nieuwjaarsfeest nog niet zo gek gevonden; “stilte voor de storm”, “les extrêmes se touchent”, etc… zijn titels die zo bij me opkwamen. Je zag dat sommige mensen echt nood hadden aan een moment van rust; voor anderen was de massage het opstapje naar “something bigger”, m.n. de party waar ze zo naar uitkeken. 

In essentie merk je telkens weer hoezeer de medewerkers het op prijs stellen wanneer hun werkgever een extra geste doet, die ook wat “out of the box” mag zijn. Dit moet ongetwijfeld een tijdlang een positief effect hebben op de sfeer, de “drive” van de medewerker. Net zoals een massage jouw feelgood factor aanspreekt, zo spreekt een bedrijfsmassage niet alleen de fysische feelgood van de medewerker aan, maar zorgt het ook voor een mentale check-up: “this place is still a good place to work”. 

 

 

Wil jij ook een bedrijfsevent organiseren?

Neem dan een kijkje bij onze bedrijfsreferenties en bespreek jouw plannen met ons. We are in the business of “making your people happy workers”