Kerstmis en Nieuwjaar zijn cadeau- hoogtepunten. Een massage cadeaubon van mobielemassages is zoveel meer dan een cadeaubon. Je kan er ook met een persoonlijke boodschap je waardering, genegenheid of dank mee uitdrukken. Koppels vinden het ook handig om meteen een cadeau voor twee te geven, een beetje quality time samen! 

 

Elk jaar krijgen we aanvragen voor cadeaubons, zowel doorheen het jaar als op het jaareinde. Elke aanvraag is anders, en dat zien we aan de gepersonaliseerde teksten die mensen meegeven. Achter elke bon zit een story; soms is het dankbaarheid, soms bezorgdheid, soms gewoon zomaar en soms is het ook een handige zet om je partner de weldaden van massage te laten voelen. heel soms is het ook omdat je zelf geen massage aan huis voor jezelf wil boeken omdat je het misschien toch wat raar vindt, je je er wat onwennig bij voelt. Een cadeaubon voor een duomassage is dan niet alleen een veiliger optie, het is ook een cadeau waar je zelf iets aan hebt als gever.

Reeds 9 jaar zijn we met onze service op de markt; In de beginjaren gebeurde het wel vaker dat cadeaubonnen uiteindelijk niet werden ingewisseld. Je hoorde toen hetzelfde van de typische cadezubonnen als bongo en andere: je krijgt de bon, stopt die in een kast en vergeet die. Ook onze bonnen zijn 1 jaar geldig; dat moet ruim genoeg zijn voor wie echt wil genieten van een massage. Een zeldzame keer kwam iemand na 3 jaar met de bon op de proppen nadat hij zijn kasten had gekuist; een massage lover kan je zo iemand bezwaarlijk gaan noemen hé. 

Maar de laatste jaren zien we dat de uitgeschreven bonnen quasi allemaal worden benut. Mensen die zo’n bon krijgen beseffen blijkbaar wel dat je zoiets heerlijks niet mag laten passeren. Mocht het toch gebeuren dat jij een bon ontvangt op jouw naam en je vindt het uiteindelijk niet zo’n goed idee voor jou, dan mag je ons altijd contacteren en we vinden wel een oplossing. Ofwel kan je de bon aan iemand anders geven, maar dan vernemen we het graag vooraf, zodat we tussen de bonnen nog onze weg vinden. Ofwel kunnen we op een andere manier ervoor zorgen dat je een oplossing hebt. Flexibiliteit en klantenservice zijn belangrijke elementen in onze werking. De maximum geldigheid van 1 jaar willen we echter behouden: soms veranderen tarieven, soms verandert onze aanwezigheid in een bepaalde regio en daarom houden we aan die termijn. 

Maak zeker gebruik van de gepersonaliseerde tekst: je kan die laten aanbrengen op de bon en het maakt de cadeaubon zoveel persoonlijker. Bonnen worden opgemaakt nog dezelfde dag van jouw aanvraag en we bezorgen die electonisch of per post. De betaling kan je nadien doen; we gaan ervan uit dat je wil dat de genieter de bon ook daadwerkelijk kan inwisselen. In al die jaren werd slechts een zeldzame keer de bon door de schenker niet betaald; we hebben de bon dan moeten ongeldig maken, en de genieter was uiteraard verwonderd. Maar zo’n voorval weerhoudt ons er niet van om de soepelheid qua betaling te handhaven. We blijven uitgaan van de positieve intenties van mensen, zeker met Kerst!

 

 

Een last minute Kerstcadeau nodig?

Neem dan zelfs nog tot Kerstavond met ons contact. Dezelfde avond heb je de cadeaubon nog onder de kerstboom liggen!