Toen we pas 2 jaar bezig waren zei een professionele recensente me dat ik met gemak mijn prijzen 20% kon verhogen. “De diensten waren minstens zoveel waard” zei ze. We wilden echter de drempel zo laag mogelijk houden om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten. 

Voor ons draait het niet alleen om geld. Zen, een leven in balans, mensen quality time geven is ook aandacht en tijd geven, om zelf ook zeer veel positieve energie terug te krijgen. Onze prijzen zeggen iets over onze waarden en identiteit. en daarmee onderscheiden we ons en kunt u ook meer genieten voor een zeer aanvaardbaar budget

Er komt druk op prijzen. Alles wordt duurder. Maar door onze hogere efficiëntie en betere organisatie houden we die prijs voor jou zo laag mogelijk; daar kan je alleen maar voordeel bij hebben als klant. 

Een massage is niet zomaar uitpakken, leveren, en inpakken en wegwezen. Het sociaal contact met onze klanten, de welgemeende interesse in wat voor hen belangrijk is, zorgt voor een unieke dienstverlening: more for less!