Massage aan huis aan bijzonder gunstige voorwaarden

>

Ben jij ook iemand die massage aan huis toch zo graag eens zou willen proberen, maar om allerlei redenen er niet toe komt? Hoezeer massage aan huis bij velen in de smaak valt, toch is bv. budget voor sommigen nog een belemmering. ze hebben tijdelijk andere prioriteiten, weten niet of het wel in de smaak zal vallen bij de partner, hebben een zekere schroom etc… Eigenlijk zijn er zoveel redenen waarom mensen de stap niet zetten. We hebben misschien we heel goed nieuws voor jou!

We starten vanaf juni met een bijzonder interessante formule: onze  regio dagen door gans Vlaanderen, veelal op zaterdag of zondag, waar we in jouw regio of gemeente een aantal massages geven aan sterk gereduceerd tarief. De formule is simpel: jij helpt ons en wij laten jou financieel mee genieten: vanaf 4 behandelingen in jouw gemeente vergeten we de verplaatsingkost en laten we je daarenboven aan een reductie kennismaken met massage aan huis. Heb je dus vrienden of familie en jullie zouden het eens willen uitproberen, laat ons dat dan snel weten. Vanaf 4 behandelingen zullen de reducties doorgaan voor alle intekenaars. de massagetherapeuten zullen dan tot een ganse dag behandelingen in uw gemeente geven; daardoor hebben we niet telkens de verplaatsingskost en kunnen we sneller van klant tot klant op een en dezelfde dag.

Zie jij er wat in? Laat ons dan weten in welke gemeente je woont, en wanneer je geïnteresseerd bent om van de formule te proeven; we lanceren dan meteen een rondvraag, en ook jij kan dit via je facebook, je vrienden, sport- of vrijetijdskring. Laat jouw vrienden en sociaal netwerk mee genieten van jouw initiatief en geniet ook zelf mee. A day to remember is waiting for you!

Waarop wacht je nog? Bel ons, mail ons, zeg het ons en wij pinnen een datum vast. Reducties verlopen progressief en kunnen  tot 30% per behandeling gaan, afhankelijk van het aantal mensen dat intekent. Eerste startdag vrijdag 3  en/of zaterdag 4 juni.

 

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer