Secretaressedag: wees authentiek!

>

De boekingen voor Secretaressedag zitten in een rollercoaster. Menig management assistente zal weer verwend worden. Vergeet echter niet om ook de werkelijke boodschap van appreciatie mee te geven. Zo wordt een verplicht nummer een werkelijk persoonlijk bedoelde attentie.

Vorig jaar waren we getuige van ene ongelooflijk toffe ervaring voor de receptioniste van een middelgroot bedrijf. Compleet verrast als ze was, werd ze op Secretaressedag op en top verwend. Ze wist niet waar ze het had. Allemaal leuke fijne cadeaus. Maar één ding was pas echt ontroerend. We kregen instructies vooraf dat we onze komst per gsm moesten aankondigen aan de verantwoordelijke van het “feestcomité”. Die zorgde er vakkundig voor dat de receptioniste even weg werd gehaald van haar bureau tot wij binnen waren.

Alles werd in gereedheid gebracht voor de massage, en de veel vermoedende secretaresse werd nog steeds vakkundig in quarantaine gehouden. Wanneer we klaar waren, werd ze eindelijk naar het zaaltje gebracht voor haar massage. Op zich nog niks spectaculairs zou je zeggen…. behalve dat ene sublieme moment. een moment om nooit meer te vergeten…..

De secretaresse werd naar het zaaltje gebracht en daar stond een ganse erehaag van medewerkers met wie ze veel samenwerkte. Die gaven haar een applaus van jewelste…. een echt kippenvelmoment. En toen moest ze nog haar massage krijgen. Maar eerlijkheid is op zijn plaats: dat ene moment van applaus, die oprechte waardering….. om tranen van in de ogen te krijgen.  Zoveel meer waard dan gelijk welk cadeau, en niks kunstmatigs, dit was echt gemeend….

Ook zin om in jouw bedrijf voor zo’n kippenvelmoment te zorgen? Contacteer ons dan snel!

 

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer