Studentendeals… nog tot eind deze maand

>

De examens zijn ondertussen al behoorlijk opgeschoten. en eindelijk….eindelijk wordt het kil, koud, sneeuwt en vriest het….. Heerlijk weer om te studeren. Maar het mag alleen niet te lang duren. veel studenten verlangen allicht al naar het einde van de examentijd. Je zou voor minder.

Ben jij student, of heb jij kinderen die studeren? Vergeet dan onze januari deal niet: studenten kunnen gedurende de maand januari 1u massage krijgen aan 50 euro all -in, dus geen extra verplaatsingkosten aangerekend. En nu doen we er nog een extra schepje bovenop; we reserveren drie dagen waarop we in verschillende studentensteden aan een nog scherper budgetje beschikbaar zijn. Let wel: dit aanbod is alleen geldig in de steden zelf. woon je daarbuiten of ben je niet op kot in die steden, dan kan je nog altijd gebruik maken van de januari deal die we zopas hebben vermeld:

super-deal

we zullen in de volgende steden aanwezig zijn voor de super massage deal, telkens tussen 10 en 17u:

  • dinsdag 26 januari: in Leuven en Hasselt
  • woensdag 27 januari: in Gent en Kortrijk
  • donderdag 28 januari: in Antwerpen

Je betaalt dan amper 45 euro voor 1u massage. het is toegestaan dit uur te delen met anderen. Grijp nu die kans en plan die me-time voor jezelf in!

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer