Valentine time

>

Als je een beetje van deze wereld bent, dan zal ook jij al wel een aantal Valentijn arrangementen in je electronische brievenbus gekregen hebben. Een klassieker, maar nog steeds zeer geliefd voor 14 februari, is de duomassage. Jij en je liefje of je dierbare elk op de massage tafel, en gelijktijdig gepamperd worden: heerlijk gewoon!

14feb

Elk jaar verwennen we zo enkele koppels op 14 februari. Dat dit telkens een hele logistieke klus is om telkens 2 masseurs naar diverse uithoeken van het land te sturen, dat is voor de klant soms minder duidelijk. Daar boven op komt dan het uur, dat meestal zeer gelijkend is voor alle aanvragen (jij wil toch ook ‘s avonds na 20u…). En dan mogen er nog geen onverwachtse gebeurtenissen zijn, zoals een griep die last minute zorgt voor gebrek aan beschikbaarheid bij één van de masseurs.

Vandaar deze reminder: wacht niet tot het laatste moment om jouw plekje te reserveren. We hebben een beperkt aantal plaatsen nog beschikbaar om voor jou en je partner 14 februari, en ook het weekend voordien, een heerlijke quality time te bezorgen. Let this happen for you!

Contacteer ons vandaag nog en wij helpen jou om er een heerlijk verrassend event van te maken. “Memorable quality time”

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer