Van een bizarre wellness-bestelling gesproken …..

>

Ook jij, beste lezer,  hebt allicht al es gelezen dat mannen nogal vaak aan sex blijken te denken. “Om de zeven seconden”  lijkt dat wel te zijn. Nu blijkt daar geen enkele wetenschappelijke grond voor te zijn.  De uitspraak zou komen  van een zekere dokter Kinsey, maar zelfs de authenticiteit van zijn stelling wordt nu betwist; hij zou het zo niet bedoeld hebben. Het verhaal van de zeven seconden is dus pure fictie. Althans…. zo zegt de wetenschapper.

We hebben het ons nochtans al eens afgevraagd, of onze massage activiteiten geen risky business zijn, of het wel allemaal veilig is… Een man die daar ligt en zo vertederd wordt behandeld met heerlijk warme olie. Dan heb je allicht geen zeven seconden nodig om aan andere dingen te denken. Ik heb zelfs een masseuse gekend die al ging lopen nog voor ze moest beginnen met de massage. Die huiverde blijkbaar alleen al bij de gedachte..  en die had een serieus probleem met vertrouwen in mensen.

Gelukkig heeft ze nooit de mail gezien die ik deze week in de mailbox ontving. Een klant vroeg me om een voorstel uit te werken voor “ruk- en nekmassages”. Het laatste tot daar aan toe, maar het eerste, nee, staat bij ons niet op het menu. Natuurlijk ging het om een verspreking en bedoelde de klant “rug- en nekmassages”. Dat hoop ik althans nog steeds  🙂 ….

Een rare kronkel in de hersenen zorgt meestal voor de leukste versprekingen; ze hebben ook telkens een grond van waarheid. Maar wat is er mis met te denken aan datgene wat je leven aangenaam maakt? Een massage prikkelt de zinnen en zorgt allicht bij menigeen voor een aparte ervaring. Zolang het maar bij denken blijft, dan is er niks aan de hand; en ja dokter Kinsey, misschien moeten ze je stellingen maar terug van onder het stof halen en is alles wel degelijk waar. Waar het hart van vol is, daar loopt de mond immers van over.

Voor rug- en nekmassages kan je wel degelijk bij ons terecht. Wij leveren die bij jou aan huis. Contacteer ons vrijblijvend. Leuke aanvragen worden bijzonder geapprecieerd!

Post to Twitter Post to Facebook


Reageer