>

Valentijn komt er binnenkort aan en voor velen is het soms handig daar tijdig aan te herinneren. De website valentijnscadeau.net geeft een overzicht van de top 5 cadeaus die mannen en vrouwen leuk vinden en krijgen bij zo’n gelegenheid; Voor vrouwen staat een massage of wellness arrangement in die top 5. Hoe kun je beter tonen wat je voor je partner voelt door een pakketje tederheid en verwenning te schenken? De massage krijgt misschien of zeer zeker ook nog een teder vervolg wanneer de massagetherapeut al lang uit het gezichtsveld verdwenen is. Een massagepakket is een voltreffer, waar je als schenker ook nog zelf kunt van meegenieten!

Eigenaardig genoeg moeten veel vrouwen het onmogelijke doen om hun mannelijke partner aan de wijs te brengen dat ze zoiets wel graag zouden krijgen. Toen ik onlangs op reis was, sprak ik met enkele vrouwen over mobielemassages.be . En over de vaststelling dat het vooral vrouwen zijn die bij ons een verrassingspakket bestellen voor hun partner. Een van mijn gesprekspartners – een vrouw – zei “de man die dit voor mij zou bestellen, die zou pas echt scoren; maar jammer genoeg zijn er niet zoveel mannen die het door hebben”. Misschien wil de vrouw wel zelf ontvangen wat ze ooit eens “per toeval” voor haar mannelijke partner als verrassing bestelt? Wie weet het, de wegen van de vrouw zijn soms moeilijk te doorgronden…. Soms zijn signalen net iets te subtiel opdat ze begrepen zouden worden.

Wel, mannen, maak er werk van met deze Valentijn: regel een arrangementje voor jou en je partner. Wij brengen zelf een drankje mee en laten jou en je partner genieten van een heerlijk ontspannende massage bij jou aan huis! Wacht niet tot 13 februari, want er is maar 1 Valentijnsdag en die heeft ook maar 24 uren, ook voor ons. En voor de dames, die het zekere boven het onzekere verkiezen: ook jullie kunnen uiteraard een dergelijk arrangement bestellen voor 2, mét drankje erbij, en alles aan huis geleverd.

Ga naar ons contactformulier, of grijp de telefoon en reserveer nu alvast jouw stekje voor 14 februari; wij zijn actief in gans Vlaanderen!

Pin It on Pinterest