Binnenkort is het weer pakjestijd. Elk jaar opnieuw is het zoeken naar dat originele cadeau voor je vrienden, je lief, partner of familie. Wat hebben ze nu nog niet gekregen? Het lijkt wel onbegonnen werk om opnieuw origineel uit de hoek te komen. Waarom niet een pakket wellnessbehandelingen geven aan die vrienden? Dit kan gemakkelijk en in stijl door aankoop van de massage-cadeaubon bij mobielemassages.

Ook bedrijven die waardevolle werknemers extra in de watten willen leggen of belonen voor het geleverde werk, kunnen dergelijke bons aanvragen. Ze zorgen voor net dat extraatje meer qua motivatie; een ideale manier om een nieuw en ongetwijfeld lastig jaar 2012 aan te vatten. Ook een manier om es uit een ander vaatje te tappen dan eindeloos te zeuren over rendabilteit, prestatie, productiviteit. Zet je medewerkers eens centraal, ze verdienen het.

Hoe ga je te werk? De cadeaubon vraag je aan door een eenvoudige email naar info@mobielemassages.be. Je bepaalt zelf hoeveel de bon mag kosten en wij werken een pakketje op maat voor jou uit.

 

In je email vermeld je de volgende zaken:

1. jouw naam en adres; wij sturen de bon naar jou op, zodat je die persoonlijk kan afgeven aan diegene die je wil verrassen.

2. de naam van de persoon die de bon krijgt; deze plaatsen we op de bon

3. instructies over welke tekst je precies op de bon wil. Siommige mensen willen dat de geldelijke waarde erop vermeld staat; anderen liever niet. Sommige mensen willen een persoonlijke tekst erbij voegen: allemaal mogelijk. Wij doen het voor jou.

4. de plaats waar de massage wordt geleverd. Deze is bepalend voor de verplaatsingskosten die verrekend worden in de totaalprijs.

Je stort het bedrag op onze rekening, die wij je dan per email bezorgen. De bon is standaard 6 maanden geldig. Als we dit langer rekken, dan vergeten de mensen zowiezo dat ze nog een bon liggen hebben en komt er niets van. Wil u om een of andere reden de geldigheidsduur verlengen, laat het ons dan weten.

Momenteel loopt voor regio Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven en Hasselt een actie: anderhalf uur aan de prijs van 1u en 45′ aan de prijs van 30′ voor alle cadeaubons die in december 2011 worden besteld. Dit betekent dat je met een bon van 35 euro al 45′ massage aan huis krijgt en met een bon van 60 euro anderhalf uur. Reken voor de verplaatsing een budget van 0 euro in regio Gent, 10 euro in regio Brussel, Antwerpen en Brugge, en 10-15 euro in regio Leuven en Hasselt.

Bestel je bon tijdig, zodat je hem een leuk plekje onder de Kerstboom kan geven.

Pin It on Pinterest