De herfsttijd is dé tijd voor een gezellige massageparty onder vrienden. Deze maand hebben we verschillende van die party’s, van de kust tot de Ardennen; reuze gezellig en een bijzondere ervaring zowel voor klant als masseur. En het hoeft helemaal niet veel te kosten. Jij bepaalt zelf hoeveel je er wil aan besteden; als je een huisje huurt dan lopen de kosten al vlug op, maar je kan het ook gerust bij jou thuis doen, of (voor kleinere groepen) bij ons in St Martens Latem. Een ding is zeker: zo’n party is ruim de moeite waard en je scoort er zeer zeker mee bij je vriend(inn)en.

Uiteraard mag een massage aan huis niet ontbreken op de party. hoe lang die massage duurt, verschilt; sommige nemen 20 minuten per persoon, andere gaan tot een uur per persoon. (We komen met meerdere masseurs bij groepen indien nodig!)

De massage kan gepaard gaan met wat uitleg over massagetechnieken, over aromatherapie, hotstones, relaxatietechnieken, omgaan met stress, mindfulness, … of een ander onderwerp dat de groep interesseert.

We kunnen van het instructiegedeelte ook een actieve workshop maken: zelf aromatische mengsels samenstellen voor een of andere toepassing, zelf massagetechnieken uittesten op je partner, enz…

Voeg daarbij nog een hapje en een drankje en je hebt de perfect setting voor een geslaagd event bij jou aan huis, of op locatie.

Heb je iets in gedachten? contacteer ons tijdig; wij werken met jou samen aan een onvergetelijke party.

 

Pin It on Pinterest