Veel van onze klanten bellen voor een massage dezelfde dag. Dit zorgt voor heelwat logistieke uitdagingen, maar het is ook perfect te begrijpen waarom je plots zeer dringend een massage nodig hebt. Dat hebben we zelf mogen ondervinden.

 

Vorige week hadden we een een bedrijfsevent van een buitenlandse klant. Dergelijke events zijn bijzonder om naar uit te kijken, en dat kunnen we vaak als een team aanpakken; ook hier weer konden er vier mensen tegelijk massages geven in een hotel.

De dagen vooraf waren vrij stressy omdat ik meerdere malen met de klant had moeten overleggen en bijsturen; de klant veranderde namelijk nogal vaak van idee en aanpak en het was echt op de tanden bijten. We werden ook bedankt door de klant voor onze flexibiliteit en de masseuses hadden een gedetailleerde briefing ontvangen. 

Als je zo alles uit de kast hebt moeten halen om de zaken georganiseerd te krijgen, dan ga je ervan uit dat het ergste wel achter de rug is. Maar niks was minder waar.

De dag zelf van het event veranderde de klant nog eens allerhande zaken, tot zelfs 10′ voor de start van het event. Om horendol van te worden; merkwaardig genoeg bleef de klant zelf er kalm en respectvol bij; het leek gewoon deel van haar stijl te zijn. Maar ondertussen draaiden zowel ikzelf, de masseuses als het hotel dol.

Die vrijdag was het mij duidelijk waarom sommige mensen een stuk in de namiddag nog bellen om dezelfde avond een massage te krijgen: je hebt zo van “these days” waar je echt compleet “nuts” wordt gedraaid dat je er even tussenuit moet. Dit kan op het werk, maar ook thuis met de kinderen, of bij een tegenslag of minder leuk nieuws of zelfs als het weer je gemoedstoestand overhoop haalt. 

 

 

Beleef jij ook wel eens "one of these days"?

Misschien moet jij ook eens overwegen om de telefoon te pakken op zo’n dag waar het allemaal wat tegenslaat of waar je overstressed bent. Bel ons vrijblijvend. Mogelijks nog last minute kunnen we iets voor jou regelen! en dan maken we van jouw “bad day” een “not-bad-at-all-day”!