>

Het najaar komt weer op gang. De scholen zijn opnieuw open en in de bedrijven beginnen de budgetrondes en ook de rush naar het eindejaar. Veel mensen zullen opnieuw onder druk komen te staan. Daarbij komen niet alleen de gebruikelijke fysische pijnen naar voor maar voor veel zogenaamde breinwerkers is vooral die duivelse hoofdpijn een weinig stimulerend vooruitzicht. Soms kan je er nauwelijks de slaap door vatten, en een ding is zeker: het ondermijnt je productiviteit enorm, of je nu student of bedrijfswerker bent.

Misshien is =indische hoofdmassage wel iets om te overwegen voor jou? Indische hoofdmassage is een eeuwenoud ritueel afkomstig uit de Indische geneeskunde (ayurveda). De massage wordt zittend en volledig gekleed uitgevoerd (goed nieuws voor wie het zo niet heeft op klassieke massage met kleren uit!) . Er worden warme oliën gebruikt die niet enkel het haar voeden maar ook het zenuwstelsel kalmeren.

Indische hoofdmassage zorgt voor meer zuurstof en glucose in de hersenen, het verbetert ook de verspreiding van de stoffen in de hersenen en verdrijft gifstoffen. Je geheugen en concentratie verbeteren er duidelijk door en ook de vermoeidheid van de ogen vermindert. Als de massage zijn werk heeft gedaan dan ga je ook merken dat je huidskleur straalt.

De massage leent zich niet alleen in een privé omgeving, maar kan bijzonder makkelijk in een bedrijfsomgeving worden toegepast. Het kan op het kantoor zelf, op je eigen werkplek. Vertel het je baas, misschien wordt het wel zijn of haar beste idee van de komende maand om de productiviteit op te drijven zonder dat je het gevoel hebt dat je harder moet gaan werken.

Don’t work harder, work smarter, dankzij onze bedrijfsmassages voor jou en je collega’s. neem vandaag nog inlichtingen en reserveer je massage op de werkplek.

     

     

    Pin It on Pinterest