Vorige week massale persbelangstelling voor de kick-off van Work in the Park in het Middelheim Park te Antwerpen, een initiatief van Microsoft en Telenet. Wij waren van de partij, en ook vandaag, in het Gentse Citadelpark waren we erbij. Volgende week volgt dan nog Leuven, opnieuw op een zonnige dag…. We werken voor dit project samen met eventbureau WeMakeYouHappy uit Gent.

Work in the Park gaat over   pop-up kantoren die worden opgericht in een parkzone, en waar studenten en werknemers welkom zijn om in de buitenlucht te komen studeren of werken. De initiatiefnemers willen zo aantonen dat werken en studeren overal mogelijk is. Er was massale belangstelling voor het initiatief en ook onze massagetafel was continu bezet.

 

Reeds langer zoekt men naar ideale werkomgevingen om de werkdag zo productief en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ook studenten doen dit: ze studeren gemeenschappelijk in een bibliotheek, of buiten… Het is precies alsof men zou willen stellen: “zien studeren/werken doet studeren/werken”. Ook het wellness besef bij bedrijven neemt steeds meer toe; men beseft dat productiviteit alleen maar kan gerealiseerd worden als mensen zich ook goed in hun vel voelen. De informaticabedrijven experimenteren al langer met wellness initiatieven te koppelen aan werkomgevingen.

Verschillende deelnemers waren dolenthousiast en wilden absoluut onze bedrijfsgegevens om die met hun baas te delen. Een subtiele suggestie die misschien leidt tot nieuwe ideeën en projecten. Alleen….. niet iedereen op management niveau is vatbaar voor subtiliteiten 🙂 . We zijn benieuwd wat het geeft

Work in the Park is weer zo’n initiatief waar we met een event bureau kunnen samenwerken, ook steeds een hele leuke ervaring. Samen creatief dingen uit de grond stampen, how lucky one can be if you do this for a living.

 

Wil jij ook zo’n project opzetten? Contacteer ons dan en wij verkennen samen met jou je plannen. Vandaag kregen we er al eentje binnen voor de zomer, ook een hele leuke. Work in the Park rendeert, zeker op het vlak van creatieve ideeën!

Pin It on Pinterest