Flexibiliteit en gedrevenheid zijn twee sterktes van ons netwerk aan professionele masseurs. Dit netwerk evolueert voortdurend en daarom zoeken we nieuwe gedreven collega’s! Voel jij je aangesproken? Dan is dit bericht iets voor jou.

 

We zoeken freelance masseurs voor onze massage aan huis. mobielemassages werkt in gans Vlaanderen en dat doen we met een netwerk van gepassioneerde mensen, die eenzelfde “drive” hebben én als professional én als dienstverlener.

We zoeken momenteel actief mensen in volgende regio’s:

  • West-Vlaanderen: midden van de provincie, regio Roeselare + de kust, regio Brugge
  • Oost-Vlaanderen: regio Gent, Waasland en Aalst
  • Antwerpen: stad, regio Herentals-Turnhout, regio Mechelen
  • Brussel: stad
  • Vlaams-Brabant: ganse provincie, maar liefst in de driehoek Leuven-Aarschot-Tienen
  • Limburg: regio Hasselt-StTruiden

 Je hebt een basisopleiding massagetherapeut. Onontbeerlijk is eerlijkheid en fairness, zich houden aan afspraken, betrouwbaar en verantwoordelijk zijn, en vooral een passie voor massage en een passie voor klantenservice, gekoppeld aan engagement: als je je hebt geëngageerd, dan willen we ook dat je je aan je woord houdt. Sociaal contact met klant is ook belangrijk.

Wie interesse heeft, reageert met volgende info:

1. basisopleiding + wat heb je nadien aan ervaring qua massage. Ervaring is belangrijk voor ons. Alleen door veel te masseren leer je het ook echt.

2. wat zoek je in een freelance samenwerking?

3. in welke regio wil je massage aan huis geven: omschrijf met zones indien mogelijk

4. hoe ziet je beschikbaarheid er uit (relevant indien je combineert met een andere job); Zelfs een beperkte beschikbaarheid kan interessant zijn voor een samenwerking/ 

Gebeurlijk maken we nadien een afspraak voor grondig gesprek, massage- uitwisseling (zodat we mekaars stijl ervaren en weten dat er niet al te grote stijlverschillen zijn). Je moet uiteraard over een wagen beschikken gezien het massage aan huis is. 

Wil jij ook deel uitmaken van ons inspirerend netwerk?

Neem dan direct contact en overtuig ons dat jij de geknipte M/V bent om samen met ons die heerlijke ontspannende massage aan huis te realiseren voor onze klanten!