Ontdek ons vernieuwd aanbod massage formules, en laad je nu al op voor je volgende feelgood moment, alleen, met je partner of met vrienden of collega’s; check onze facelift en enjoy!

7 jaar lang hebben we onze vertrouwde webstek gehouden zoals die was. Klanten bleven ons positieve feedback geven over “betrouwbaar, serieus, degelijk…” en dat is waar onze service voor staat. Maar nu hebben we naar ons gevoel een nog betere hub voor jullie gemaakt. Hopelijk vinden jullie dat ook!

 

 

 

Meer informatie, meer duidelijkheid en meer gebruiksgemak

De  homepagina bevat nu alle antwoorden op klassieke vragen zoals “komen jullie ook aan huis in….?”, of “werken jullie ook op zondag?” etc…  De homepagina is waar je je ontdekking van jouw volgende massage start.

Ook de tarievenpagina heeft een facelift ondergaan. Voor onze klanten: de geafficheerde tarieven zijn tarieven met verplaatsingskost INCLUSIEF. We behouden onze zeer democratische en haalbare prijzen, maar je vindt er veel makkelijker je weg in terug.

Enkele nieuwe formules doen hun intrede: voor de langere versie van 1u30 of 90′ massage merkten we dat mensen soms aarzelen: “dat is wel lang hé”. Eenmaal ze die formule hadden ervaren vonden ze dat de massage zo voorbij was; dat zegt al veel hoe heerlijk die massage bij jou aan huis wel is. Maar we hebben nu een tussenformule van 75′, 1u15′ dus. Er zijn ook enkele nieuwe workshop formules, met name ook een opstart van aromatherapie workshops.

Je kan ons nu vlotter gaan contacteren: op elke pagina heb je wel direct toegang tot een contactformulier, en bij de massage tarieven krijg je zelfs een reeds gedeeltelijk voorgeselecteerd aantal opties, zodat je die ook niet meer zelf hoeft in te tikken.

Een ding blijft weliswaar gelijk en wordt zelfs nog versterkt: we blijven voor jou die heerlijke ontspannende massage verzorgen met onze gekende voordelen: op een snelle, flexibele en professionele manier; kies voor je gemak en combineer het met kwaliteit. Maak van jouw time ook echt quality time!

Waarop wacht je nog? Ontdek ons nieuwe aanbod vandaag nog en  maak je klaar voor een heerlijke ontspannende massage bij jou aan huis!