>

Voor veel studenten zit de examenperiode er reeds of stilaan op. Met dit warme weer zal het wel extra lastig geweest zijn, en ook de rug ziet enorm af bij dit weer. Op TV werd een studente geinterviewed, die zei dat ze op haar stoel zat te studeren met rugleuning voor haar, omdat de rug dan minder bezweet zou zijn. Maar er is meer aan de hand. Zitten is de meest belastende houding voor de rug. Bij langdurig zitten kantelt het bekken naar achteren en heeft de onderrug de neiging om bol te staan wegens die doorgezakte zithouding. Hierdoor worden spieren, gewrichtsbanden en tussenwervelschijven in de lage rug zwaar belast.

Nu een lange periode van zitten achter de rug is, zou het wel eens bijzonder deugddoend zijn voor die rug om een heerlijke ontspannende massage te genieten. Je kan ervoor kiezen om de rugmassage uit te breiden naar een volledige lichaamsmassage, maar je kan evenzeer met vrienden, vriendinnen, moeder-dochter(s) afspreken om een uur te verdelen onder enkele personen. Zo kan je ook voor een klein budget toch een heerlijke massage genieten….. bij jou aan huis.

Eenmaal die rug van je op en top in orde ben je er helemaal klaar voor om de zomer in te gaan, te genieten van rust, reizen, party, muziekfestivals en veel meer van dat….

Maak nu tijd voor die rug van je en geniet zo nog meer van een deugddoende vakantie! Bel of mail ons voor een afspraak.

 

Pin It on Pinterest