>

De maand mei is nog maar pas begonnen of daar is het mooie weer al! Ideaal om jouw plannen voor de komende weekends vorm te geven. Waarom niet eens een vriendinnenparty organiseren, en waarom ook niet eens massage voorzien voor de vriendinnen? Velen zijn jou voorgegaan en ze hebben er een spetterende party happening van gemaakt.

Ook dit jaar weer zijn er diverse initiatieven waar wij aan meewerken of waar we massages geven. Tot in de Ardennen gaat men met de hele groep om daar een heerlijk verwenweekend mee te maken: Food, drinks, wandelen, relaxen… het zit er allemaal in. Wij geven ook daar op locatie behandelingen, zolang de behandeltijd maar langer is dan de verplaatsingstijd van en naar. Dus: als je echt in de Ardennen iets wil afhuren, ga dan niet tot in Bouillon of Arlon, maar ook dichterbij heb je hele mooie vakantieresidenties in het groen van de Ardennen.

Stop ook het programma niet eivol. het is fijn om met je vriendinnen een leuke tijd door te maken, maar maak er dan ook echt quality time van. Vlucht niet van het ene jachtige leven naar het andere. voldoende vrije ruimte voorzien is dus de kunst van de meester- organisator. Je vindt wel mogelijkheden te over, en de activiteiten lopen ook nogal eens uit. Dit geldt zeker voor de massages: voorzie 5′ tijd tussen de behandelingen als richttijd. als je die niet nodig hebt, prima, maar meestal kom je al gauw aan die extra benodigde tijd. Massagebehandelingen kunnen vanaf 10′ tot…. per persoon. Alles afhankelijk van de mogelijkheden, de tijd en het budget.


Zorg voor een drankje en een hapje tussendoor. Het kan bijzonder gezellig zijn om samen te chillen, of wie weet zelfs een gezelschapsspel te spelen, samen te kokerellen, of gewoon “lekker lazy” te aperitieven in afwachting van “the big dinner”.

Begin vroeg genoeg aan de organisatie: er komt zoveel bij kijken dat je dit ook maar beter tijdig aanpakt; Maar voor de last minutes kunnen we ook nog wel wat fiksen. Het is dan misschien wel niet op het voorkeurtijdstip en zo. Maar we kunnen veel. Zie maar ons blogbericht van enkele weken geleden over bedrijfsevent bij Jaguar in Antwerpen.

De maanden mei en juni zijn drukke maanden voor velen: communies, vrijgezellenparty’s, Moederdag, Vaderdag, examenstress, verlengde weekends (ideaal voor shorttrips). Kies dus zorgvuldig je datum uit en toets het eens af bij alle betrokkenen. Dat geldt ook voor ons: onze capaciteit is niet eindeloos

Maar bovenal: ga ervoor. Zorg dat je deze keer je plannen waar je al jaren over praat, ook eens echt waarmaakt. en wij zullen je graag helpen om van die vriendinnenparty een spetterend feest te maken!

Pin It on Pinterest